Comunicat 08.01.2010

Data 2010/1/8 13:40:00 | Topic: Comunicate de presa

Sancţiuni pentru cei care nu respectă regululile de comerţ stradal

 


Poliţiştii comunitari au organizat asăzi o acţiune pe linie de comerţ stradal, unde au urmărit, respectarea privind deţinerea de autorizatii, a locului special amenajat, dar şi efectuarea unui comerţ civilizat în municipiul nostru.

În urma verificărilor făcute în pieţe precum, Doina, Iosefin, Flavia, Giroc, Badea Cârţan s-au constatat şi aplicat mai multe sancţiuni pentru diferite contravenţii.

Spre exemplu, K. Erzsebet, cu domiciliu în comuna Moftinu Mare jud. Satu-Mare, comercializa haine vechi, neigenizate, expuse la vânzare pe trotuarul de pe strada Dacilor. Aceasta a fost sancţionată conform HCL 321/2001, iar marfa expusă la vânzare a fost ridicată în vederea confiscării. Aceeaşi sancţiune va fi nevoită să o achite şi S. Voichiţa, din Timişoara, deoarece nu avea autorizaţie eliberată din partea Primăriei Timişoara pentru desfăşurarea activităţii de comerţ stradal în locul unde a fost depistată.

Facem cunoscut faptul că, în conformitate cu prevederile HCL 321/2001 completată, sancţiunea pentru asemenea fapte contavenţionale este între 150 – 250 lei.

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA

Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=955