Comunicat de presa - 13.08.2019

Data 2019/8/13 10:04:23 | Topic: Comunicate de presa

Persoana de sex feminin surprinsa in flagrant de politistii locali, in zona Pietei 700, in timp ce a sustras un portofel

In contextul prevenirii, combaterii si descurajarii savarsirii actelor si faptelor contraventionale si infractionale in statiile S.T.P.T. si mijloacele de transport public urban, in data de 12.08.2019, in jurul orelor 11.15, politistii locali din cadrul Biroului Transport Urban Directia Politiei Locale Timisoara, aflati in exercitarea sarcinilor si indatoririlor de serviciu, pe tramvaiul nr.4, in zona Pietei 700, au surprins in flagrant pe numita B.A.M. din Timisoara, in varsta de 25 ani care a sustras un portofel de culoare neagra care continea o suma de bani, un card bancar, carti de vizita si un inscris ce apartinea titularului/posesorului.
Numita in cauza si bunurile depistate asupra sa au fost predate pe baza de proces verbal lucratorilor de politie din cadrul Politiei Municipiului Timisoara Sectia nr.1 Politie in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.


BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURA SI EVIDENTA OPERATIVA
Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=3403