Comunicat (1) - 29.07.2019

Data 2019/7/29 13:30:00 | Topic: Comunicate de presa

Politistii locali au intervenit cu profesionalism in aplanarea unui conflict care putea degenera, in Piata Traian


Politistii locali aflati in patrulare in seara zilei de vineri, 26 iulie, in jurl orei 19.00, au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat loveste cu un par usa de la intrarea intr-un imobil din zona Traian. In vederea aplanarii situatiei, politistii locali s-au deplasat de urgenta la fata locului, unde au depistat un numar de 3 persoane, una dintre acestea lovind cu un par din lemn usa de la intrarea in imobilul cu nr. 21 de pe strada Dacilor. Deoarece persoanele erau violente iar conflictul putea degenera si produce efecte mult mai grave, politistii locali au actionat imediat in vederea imobilizarii acestora, cei in cauza, M.E. de 25 de ani, M.A. de 40 de ani si C.C. de 49 de ani, toti din Timisoara, fiind condusi si predati Sectiei 1 Politie in vederea continuarii cercetarilor.
Numitul M.E. care a fost depistat lovind usa imobilului cu nr. 21 in care locuia R.A. i-a adresat acestuia din urma amanintari cu moartea, atat lui cat si familiei acestuia, pe fondul unor neintelegeri mai vechi privind datoria unei sume de bani. Concomitent cu primele masuri luate la fata locului de catre politistii locali s-a luat masura dirijarii, conform procedurilor in astfel de situatii, si a altor echipaje.
Avand in vedere informatiile aparute in presa prin care s-a prezentat in mod eronat faptul ca politistii locali au fost batuti, umiliti si jefuiti de catre persoane de etnie roma , mentionam faptul ca tocmai datorita modului eficient si profesional in care au actionat acestia situatia nu a degenerat, fiind inlaturat un conflict care ar fi putut avea urmari grave.
BIROUL COMUNICARE, REGISTRATURA SI EVIDENTA OPERATIVA
Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=3395