COMUNICAT (2) 15.09.2016

Data 2016/9/15 14:10:32 | Topic: Comunicate de presa

Întâlnire a reprezentanților Consiliilor Consultative de Cartier cu Poliția Locală Timișoara


Poliția Locală Timișoara a organizat în cursul zilei de ieri o nouă întâlnire cu președinții Consiliilor Consultative de Cartier de la nivelul Municipiului Timișoara pentru a constata care sunt problemele la nivelul comunității prin prisma reprezentanților cetățenilor.
La discuțiile de ieri au fost prezenți reprezentanții cartierelor Ghiroda, Mehala, Plopi – Kuncz, Freidorf, Blașcovici, Ronaț, Lipovei, Martirilor, Iosefin, Aradului, Cetate și Ciarda Roșie, fiind practic reprezentate toate zonele orașului. Problemele ridicate de aceștia au fost preluate urmând a fi verificate și luate măsurile legale conform competențelor conferite de lege Poliției Locale, iar pentru cele care exced se vor sesiza instituțiile abilitate.
În urma acestei întâlniri s-a stabilit necesitatea continuării acțiunilor organizate în toate cartierele municipiului în vederea relaționării cu cetățenii și cunoașterii problemelor cu care se confruntă aceștia, fapt pentru care în următoarea perioadă Poliția Locală va organiza astfel de acțiuni cu efective mărite.


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURA

Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=2474