COMUNICAT (1) 15.09.2016

Data 2016/9/15 13:43:27 | Topic: Comunicate de presa

Patru tineri surprinși desenānd cu sprayurile pe o clădire din zona pietonală amendați conform Legii 61/1991Polițiștii locali aflați īn serviciul de patrulare, azi-noapte īn jurul orei 01.00, īn zona pietonală a Municipiului, au depistat un grup de patru tineri, cu vārste cuprinse īntre 18 și 20 de ani, din Timișoara, care au desenat cu sprayurile pe pereții clădirii situată la intersecția str. E. Ungureanu cu Eugeniu de Savoja. Cei īn cauză au fost sancționați conform Legii 61/1991, republicată, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.
La īnceputul acestei luni un alt tānăr care a fost surprins desenānd graffiti pe un transformator din centrul orașului a fost sancționat contravențional.
Poliția locală atrage din nou atenția asupra faptului că scrierea sau desenarea, fara drept, pe peretii cladirilor, pe garduri sau pe obiecte de folosinta comuna aflate in locuri publice este interzisă și se sancționează cu amendă cuprinsă īntre 100 și 500 de lei.BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURA

Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=2473