Comunicat de presa 19.05.2015 - 2

Data 2015/5/19 13:50:00 | Topic: Comunicate de presa

Polițiștii locali timișoreni, din nou pe primul loc la tir și șah, și pe locul secund la tenis de masă


Ca īn fiecare an, la data de 21 mai, de ziua Sfinților Constantin și Elena, se marchează Ziua Poliției Locale, manifestare aprobată prin lege de Parlamentul Romāniei. Cu această ocazie, Federația Națională a Polițiștilor Locali din Romānia a organizat și de această dată la Orăștie concursul național la tir, șah și tenis de masă. Anterior concursului național, au avut loc etape regionale, iar cāștigătorii au participat la etapa finală care a avut loc īn acest week-end.

Īn urma competiției și de această dată Poliția Locală Timișoara a obținut cele mai bune rezultate, reușind să se mențină pe primele poziții la majoritatea probelor, ca urmare a dedicării, profesionalismului și pregătirii asidue. Astfel, rezultatele au fost următoarele:

- La proba de tragere cu pistolul Glock, locul I a fost cāștigat de echipa Poliției Locale Timișoara prin Velicu Goegina și Toma Vasile.

- La sah, locul I a fost obținut de asemenea de Poliția Locală Timișoara prin Știrb Aurel.

- La tenis de masă, echipa Poliției Locale Timișoara a obținut locul II prin Agoci Cristian și Dăianu Ion.

- La proba de tragere cu pistolul Glock pentru cadre de conducere s-a obținut locul II prin directorul instituției Dorel Cojan.

Īn cadrul finalelor naționale s-au acordat și titlurile de campioni la individual, acestea fiind obținute după cum urmează:

- Campion național la tragere cu pistolul pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din Romānia a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Velicu Georgina.

- Campion național la tenis de masă pe Federația Națională a Polițiștilor Locali din Romānia a fost obținut de Poliția Locală Timișoara prin Agoci Cristian.

Īn clasamentul general al locurilor pe podium, la fel ca īn ultimii 4 ani, Poliția Locală Timișoara a ocupat locul I prin 5 locuri I și 3 locuri II.

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=2231