Comunicat 10.05.2010-Se intensifică verificările şi identificările rampelor clandestine

Data 2010/5/10 13:40:00 | Topic: Comunicate de presa

Se intensifică verificările şi identificările rampelor clandestine

    


Ca urmare a numeroaselor sesizări īnregistrate la Dispeceratul Poliţiei Comunitare dar şi a constatărilor din teren īntreprinse de poliţiştii comunitari referitoare la formarea rampelor clandestine, prin abandonarea de deşeuri de orice fel pe domeniu public, ce constituie focare de infecţie, comanda Direcţiei Poliţiei Comunitare a hotărāt ca din această lună să se intensifice verificările şi identificările cu privire la comiterea unor astfel de fapte pe raza municipiului Timişoara. Astfel, īn completarea Poliţiei Ecologice s-a constituit şi o patrulă motorizată care prin verificări punctuale şi exclusiv pe acest aspect, urmează a identifica şi sesiza Direcţiei specializate din cadrul Primăriei Timişoara locaţiile unde s-au format aceste rampe pentru ca acestea să fie igienizate.

Īn urma verificărilor efectuate īn prima săptămānă de către poliţiştii comunitari s-au identificat 41 de rampe clandestine, fiind depistate un număr de şase persoane īn timp ce abandonau pe domeniul public deşeuri, acestea fiind sancţionate conform legislaţiei īn vigoare.

Rugăm pe acestă cale cetăţenii, să participe pe baza unui parteneriat cu Poliţia Comunitară, pentru a asigura astfel o Timişoară mai curată, mai ecologică, cu pretenţii adevărate şi solide de oraş european. Pentru o intervenţie promtă, rugăm cetătenii care observă astfel de cazuri, să ne sesizeze telefonic la numerele 0256/246112, 0256/471479, sau īn scris pe adresa de e-mail a instituţiei- dpctim@yahoo.com

 

Agent asistent Nicoleta Popa

POLIŢIA COMUNITARĂ TIMIŞOARA

Acest articol provine de pe site-ul POLITIA LOCALA TIMISOARA
http://www.polcomtim.ro

URL-ul pentru aceasta stire este:
http://www.polcomtim.ro/modules/news/article.php?storyid=1038